Oslavy 130 let Řetězárny a.s. se vydařily

V březnu 2024 to bylo přesně 130 let od založení česko-veské společnosti Řetězárna a. s.. Tato úspěšná firma oslavila neuvěřitelné výročí se svými zaměstnanci 20.4. 2024 v jesenickém sále IPOS. Celá akce tak proběhla v pohodlí a teple bez ohledu na aprílové počasí. Večer plný zábavy zahájil kytarový orchestr, následoval úspěšný Pokáč, taneční vystoupení místních studentek SZUŠ Jeseník, vrcholem večera byla kapela JELEN a celý program završilo vystoupení kapely Yes Blues.

Bývalý generální ředitel Ing. Igor Lukáš v úvodu večera poděkoval zaměstnancům za odvedenou práci, zhodnotil situaci ve firmě, která je velmi příznivá a pomyslné žezlo předal svému nástupci, novému generálnímu řediteli Ing. Jiřímu Uhlířovi, který také pronesl několik vlídných slov. Organizace celého večera byla provedena na jedničku. Zaměstnanci, jejich rodiny a přátelé, měli zajištěno místo k sezení, bohaté občerstvení a nápoje dle výběru. Hosty večera byli také akcionáři, významní obchodní partneři, případně bývalí zaměstnanci firmy, kteří jsou již v důchodu. Ti hlavně ocenili možnost se potkat s bývalými kolegy, popovídat si o aktuálním dění ve firmě a společně oslavit úspěchy Řetězárny a. s., protože i oni jsou, či byli, její součástí. Za zpěvu Pokáče se pomalu začal zaplňovat taneční parket a při vystoupení kapely JELEN byl parket doslova narvaný. Neméně hostů se roztančilo u jesenické kapely Yes Blues, někteří dokonce vystoupali až na pódium. Nálada celého večera byla opravdu skvělá, zaměstnanci budou určitě dlouho vzpomínat na tuto vydařenou akci.

Za organizaci je nutné poděkovat ekonomické ředitelce Ing. Elišce Pasekové, která skvěle zajistila nejen celý program, ale také veškerý catering. Do dalších let přejeme Řetězárně a. s. spoustu úspěchů, zakázek a spokojených zákazníků i zaměstnanců. Věříme, že spolu neméně vesele oslavíme další kulaté výročí.

tz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.