Kauza TSJ z druhé strany – Vyjádření odvolaného ředitele Jana Prejdy

Obdrželi jsme vyjádření odvolaného ředitele Technických služeb Jeseník:

V Technických službách Jeseník pracuji sedmnáct a jako ředitel devět let. Nastoupil jsem do společnosti v roce 1999 jako vedoucí provozu odpadového hospodářství. Tento obor se pro mne stal výzvou a moje snaha směřovala k vybudování efektivního a funkčního systému komunálních odpadů na Jesenicku.

Veškeré úsilí jsem zaměřoval na spolupráci obcí regionu a k vybudování perspektivních činností, které měly a také přinesly pozitivní výsledky.

Práci jsem věnoval víc než jen to, co se očekává od zaměstnanců, a tak i na úkor rodiny jsem většinu dne pracoval a nejen v pracovních dnech. Nikdy mi to nevadilo, protože pocit dobré práce a také dobré výsledky mne těšily.

Mé odvolání jsem čekal, protože již několik měsíců byla komunikace s novým vedením omezená a také byly patrné kroky, které k ukončení mé funkce směřovaly. Mrzí mne to, přece jenom jsem v TSJ pracoval mnoho let, mám určitý přehled, zkušenost a také mám jasno v dalším směřování. Ale nyní je to již jinak. Potrvá mi to nějakou dobu, než se s tím srovnám.

Jan Prejda

 

Souvisí:  1.4.2016 VYJÁDŘENÍ PŘEDSTAVENSTVA TSJ K ODVOLÁNÍ ŘEDITELE JANA PREJDY