JISTOTA V NEJISTOTĚ aneb ZTRÁTY BEZE ZTRÁT

Už jste někdy něco ztratili? Něco důležitého a významného? Jak vám při tom bylo? Možná jste byli smutní, vzteklí nebo i zoufalí. Ano, spoustu z nás zažilo ztrátu. Věcí, zaměstnání, ale i ideálů, naděje či lidí. A právě zvládnutím ztrát, které přináší život v rozvodové a porozvodové situaci se věnujeme v projektu Jistota v nejistotě aneb ztráty beze ztrát. Nabízíme komplexní program podpory, péči o děti i dospělé v pilotním projektu, který podpořil Olomoucký kraj a Nadace Jistota.

Pokud aktuálně prožíváte rozchod s partnerem, rozvod nebo od této události už uplynula nějaká doba, ale vztahy jsou stále napjaté, můžete využít naši bezplatnou pomoc. Cílem projektu je zvládnutí těchto ztrát bez větších zjevných či skrytých důsledků.

Máme zkušenosti získané z práce s dětmi, kterým nezpracované emoce z pohnuté rodinné situace dlouhodobě komplikují život. Ať v podobě agresivního chování zaměřeného vůči okolí, nebo vůči sobě. S dětmi, které předčasně dospěly a ztratily své bezstarostné roky. Pracujeme i s rodiči, jejichž zklamání a bolest z náročného partnerského vztahu ubrala na životní energii, radosti a životním fungování.

Víme, že mnohým zklamáním nelze zabránit, ale zvládnout je bez velkých ztrát, to je náš cíl.

Stojíte-li o naši pomoc a doprovázení, můžete se obrátit přímo na nás info@espediente.cz nebo přes pracovníky sociálně právní ochrany dětí na městském úřadě.

Mgr. Milena Mikulková
předsedkyně spolku
www.espediente.cz

Zdroj: PR