Šance pro mladé do 25 let! Zapojte se do projektu a nastartujte svoji pracovní kariéru

Hledáte vhodnou práci? Potřebujete pomoci nastartovat pracovní život? Chcete získat nové pracovní zkušenosti? Využijte možnosti zapojit se do projektu Centra pro komunitní práci Severní Morava „Podpora mladých absolventů jako investice do budoucnosti regionu“. Prostřednictvím podpory z Evropské unie pomůžeme mladým lidem uplatnit se na trhu práce na Šumpersku a Jesenicku.

Pokud jste nezaměstnaný do 25 let, tak je tato šance určena pro Vás! Uzávěrka příjmu přihlášek do aktivit projektu je 1. 9. 2017.

„Mladí lidé po škole stojí před důležitým rozhodnutím, jak nastartovat své pracovní životy. Nalézt správnou a vhodnou novou práci je často dlouhá cesta. Mladým, kteří se rozhodnou vstoupit do projektu nabízíme aktivity, které jim ulehčí najít pracovní možnosti odpovídající jejich představám. Připravíme je na to, co je v práci čeká. Nabídneme jim komplexní pracovní poradenství, kde budeme individuálně řešit předpoklady daného účastníka pro konkrétní pracovní pozice. A hlavně jim umožníme získat reálné pracovní zkušenosti u zaměstnavatelů v regionu, kterým poskytneme mzdový příspěvek hrazený z projektu“, říká Ivo Škrabal, ředitel Centra pro komunitní práci Severní Morava.

Účastníkům nabízíme dotované pracovní místo na dobu 6-12 měsíců s potenciálem dlouhodobé udržitelnosti po skončení podpory!

Realizace projektu navazuje na úspěšný projektu „Nová perspektiva absolventů ze Šumperska a Jesenicka“, v rámci kterého se nám podařilo uplatnit na trhu práce 41 ze 44 účastníků projektu.

Podporu nyní nabízíme 20 lidem z Olomouckého kraje.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete nám svůj životopis a motivační dopis na emailovou adresu sumperk@cpkp.cz nebo můžete i poštou (či osobně) na adrese: Centrum pro komunitní práci Severní Morava, M. R. Štefánika 318/1, 787 01 Šumperk.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat:

  • Markéta Kreizlová, 775 764 413, Eva Škrabalová – 777 606 368.

Autor a foto: PR