Oslava piva, tradice a pohody – blíží se Svatováclavský minifest

Letos je tomu již devět let, kdy se na sv. Václava otevřel Minipivovar Jeseník. A toto výročí se minipivovar rozhodl oslavit.

V sobotu 26. 9. vypuknou samotné oslavy piva, tradice a pohody, na výčepech bude přes dvacet druhů piv z různých minipivovarů. Na pódiu vystoupí kapely s puncem made in Jeseník. Zakázané sny je nové uskupení hrající alternativní rock z podhůří našich hor. Break Your Ego je sice brněnskou formací, ale zpěvačka je rodačka a patriotka z Jeseníku. Jejich grunge rock stojí za vidění a slyšení. Vrcholem večera bude koncert kapely Anthracit, která vznikla již v roce 1987. V devadesátých letech se dali ke spánku, ale minulý rok se probudili a jejich hard rock nyní baví publikum. Večer poté bude pokračovat taneční zábavou s DJ Pavlem.

Na své si přijdou i děti v herním koutku či foto koutku.. Pořadatelé nezapomínají ani na již klasické a ověřené doplňky programu.

Programu je opravdu hodně a každý si zde přijde na své. Akce začíná v 14:00 a bude pokračovat až do nočních hodin jak v nádvoří Minipivovaru Jeseník, tak v jeho pivnici. Vstupné je dobrovolné.

Více na www.minipivovarjesenik.cz

info@minipivovarjesenik.cz