Nezastavitelná madam

Hned na dvou místech v Jeseníku havarovalo osobní vozidlo zn. Chevrolet Aveo. Devětašedesátiletá řidička projížděla v úterý 23. července před 19 hodinou ul. Lipovská.

Nezvládla projet levotočivou zatáčkou a vyjela vpravo na chodník, po kterém jela až do té doby, než narazila do rohu domu. Po nárazu řidička pokračovala v cestě dál. Podruhé pak řidička havarovala na křižovatce ul. Lipovská a Puškinova. Při odbočování do Jeseníku Lázní najela na ostrůvek v křižovatce a narazila do zde umístěné dopravní značky „Přikázaný směr jízdy“. Ani tento náraz řidičku nezastavil. S vozem odjela do Jeseníku Lázní a odstavila ho na parkovišti. Zde byla také kontrolována policejní hlídkou. Policisté 69letou ženu vyzvali k orientační dechové zkoušce na alkohol.

„Protože žena nebyla schopna zkoušku provést, policisté ji vyzvali k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve,“ uvedla policejní mluvčí Tereza Neubauerová. Tomu se dobrovolně podrobila. Způsobená škoda na vozidle, dopravní značce i kamenném obkladu domu byla předběžně vyčíslena na 45.000 Kč.

Zdroj a foto: PČR, autor: hp