Gamaspol zahájil prodej celoroční vstupenky na sezónu 2018/19

Futsalisté Jeseníku se v nejvyšší soutěži moc neohřáli a po roce se vrací do druhé ligy. Rok mezi elitou berou hráči a realizační tým jako cennou zkušenost, ze které budou nyní čerpat.

Klub si bez domácí haly troufl na ekonomicky i sportovně o poznání vyspělejší soupeře a na odehranou sezónu nebudou jeho členové vzpomínat úplně v dobrém. „Hrát doma v Ostravě a další týden cestovat do Plzně, Prahy, Teplic nebo do podobně vzdálených míst bylo náročné fyzicky a hlavně mentálně. Neměli jsme žádný klid, žádný odpočinek a v tomto směru nám už nepomohlo ani přemístění na poslední dvě utkání do Šumperku.“ vybavuje se kapitánovi Jeseníku Patrikovi Plhákovi po třech měsících od sestupu největší složitost účasti Jeseníku ve Varta futsal lize. Odhodlaně a s úsměvem ovšem dodává: Sice jsme sestoupili, ale všichni cítíme, že máme obrovské rezervy a pokud na sobě více zapracujeme, můžeme být platným a trvalým účastníkem elitní soutěže. Mluvit o tom co pro nás znamená domácí hala v Jeseníku určitě nemusím, to snad chápe každý. Bylo to nesmírně složité a jsme šťastní, že je to minulost.“       

A právě návrat Gamaspolu do Jeseníku bude bezesporu sportovním šlágrem podzimu v Jeseníku. Jesenický klub přijal až třetí vybojovaný postup v řadě, když za poslední tři odehrané sezóny ve druhé lize prohrál čtyři zápasy, což je stejně jako aktuální druholigový vítěz z Ostravy v průběhu své letošní postupové sezóny. Tato statistika řadí Gamaspol do role jednoho z velkých favoritů. Není sice zaručeno, že se na jaře bude v Jeseníku slavit návrat do nejvyšší soutěže, ale je zde velký příslib mnoha pozitivních emocí, které mohou zažít příznivci jesenických futsalistů a všichni sportovní fandové regionu v nové sportovní hale.

Již brzy se Jeseník doma střetne s nováčkem Varta Futsal ligy, týmem VŠB Ostrava, jehož barvy hájí odchovanec Gamaspolu Daniel Schneider. Aktuálně se také dolaďuje termín přípravy s klubem plným zahraničních legionářů a jeseničtí fanoušci za pár týdnů s jistotou uvidí v novém jesenickém svatostánku soupeře špičkové úrovně.

Nejjednodušší způsob, jak si zajistit přítomnost na atraktivních měření sil je zakoupení celoroční vstupenky. Permanentku si můžete pořídit již nyní v prodejně jednoho z partnerů klubu firmy Profes, sídlící v budově městského koupaliště v Jeseníku. Prodej bude probíhat také na zápasech u vstupu do sportovní haly a to do vyprodání všech středových (černých) sedadel.

Celoroční vstupenka v ceně 250kč zahrnuje:

–          Vstup na všechny mistrovská utkání klubu A týmu, B-týmu, 1.juniorské ligy

–          Vstup na všechny přípravná utkání klubu A týmu, B-týmu, 1.juniorské ligy

–          Vstup na turnaje pořádané klubem a na případné zápasy Poháru FAČR

–          Permanentka umožní vstup do haly 30minut před zahájením prodeje běžných vstupenek

–          Permanentka bude zahrnuta v tombole jako obyčejná vstupenka (na všech mistrovských zápasech A-týmu bude v poločasovém programu tombola, do které partneři klubu věnovali hodnotné ceny. Například po celou blížící se sezónu budou v tombole zimní značkové pracovní bundy, sportovní tašky a jiné atraktivní dárky.)

–          Sleva na propagační předměty klubu

–          V jednání výhodná sleva u předního klubového partnera NIKE

AC Gamaspol Jeseník v současnosti pracuje například na nové webová prezentaci, chystá se na tradiční obrovské letní turnaje do Svitav a do Dobrušky a ladí přípravné období. Příznivci Gamaspolu mají před sebou o mnoho jednodušší úkol, zajistit si pohodlný vstup na tuhý boj o návrat do elitní soutěže.

Autor a foto: gamaspol