Copyright © – podmínky

Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu vydavatele Jesenických novin® zakázáno!

Všechna práva vyhrazena. Určeno jen pro osobní využití. Bez předchozího písemného souhlasu vydavatele Jesenických novin® je zakázána jakákoli další publikace, přetištění nebo distribuce jakéhokoli materiálu nebo části materiálu zveřejněného na stránkách Jesenických novin® – www.jesenickenoviny.cz, všech jejich doménách, a to včetně šíření prostřednictvím elektronické pošty, SMS zpráv, MMS zpráv a včetně zahrnutí těchto materiálů nebo jejich části do rámců či překopírování do vnitropodnikové či jiné privátní sítě a včetně uchovávání v jakýchkoli databázích.

Ochrana osobních údajů

Jesenické noviny® zaručují všem čtenářům svých publikací ochranu osobních údajů, které jim poskytnou. Jesenické noviny® nesbírají žádné osobní údaje, které jim čtenáři sami dobrovolně neposkytnou (například při vkládání názorů v debatních skupinách, registracích do soutěží atd.).

Diskusní příspěvky

Redakce si vyhrazuje právo odstranit jakýkoli příspěvek. Zejména takový, který bude porušovat platné zákony ČR nebo dobré jméno našich novin. Typickým příkladem odstraněných příspěvků jsou rasistické výroky, hrubé urážky, zjevné kopírování cizích textů v nadměrném rozsahu, adresná nepodložená obvinění, reklama, odkazy na pornografické či extrémistické webové stránky.

K těmto krokům ale saháme ve velmi výjimečných případech. Věříme totiž, že svoboda slova je jednou z nejcennějších svobod, které člověku náleží.

Pokud narazíte na diskusní příspěvek, který podle vás porušuje zde uvedená pravidla, kontaktujte nás.