Redakce Jesenických novin dnes slaví! Za první rok měly stránky našeho webu 370 000 zhlédnutí!

Milí čtenáři Jesenických novin on-line, dnes je to přesně rok, co jsme publikovali první článek na našem webu Jesenické noviny on-line. Byl jím rozhovor s jesenickou rodačkou, první vicemiss ČR 2007 Veronikou Pompeovou. Za tu dobu jsme pro vás zveřejnili přes 1100 článků, reportáží, pozvánek, tipů na výlet a dalších důležitých informací z našeho regionu.

Během prvních 12 měsíců se na našem fb profilu vytvořila skupina 900 uživatelů, kterým se naše fb stránka libí a pravidelně ji navštěvují. Pro naši redakci je ale nejdůležitějším údajem analýza návštěvnosti webu Jesenické noviny on-line. Díky tomu víme, že návštěvnost našich novin stále roste. V posledním měsíci činí v průměru 2000 denně se vracejících čtenářů.

Celkově jsme za uplynulý rok měli z 60 000 originálních IP adres 200 000 návštěv, při kterých čtenáři dohromady zhlédli 370 000 stránek na našem webu! Tato čísla dokazují, že se naši čtenáři pravidelně vracejí. Vážení čtenáři, velmi si vážíme vaší přízně!

srdíčko6Sami bychom to nezvládli!

Poděkování samozřejmě patří také všem, kteří do Jn on-line přispívají články, fotografiemi nebo nám zasílají podněty a zajímavé tipy. Nesmíme zapomenout na IT podporu, díky které web celý rok bezchybně fungoval (díky Pavle a Lukáši).

Rádi bychom tímto poděkovali i našim partnerům, kteří v začátku podpořili myšlenku a chod redakce předplacením inzerce na našem webu. Výše uvedená čísla na oplátku dokazují, že jejich investice „do nás“ nebyla pro jejich firmu – společnost zbytečná. Jsme živý web! Doufáme, že budou inspirací pro ostatní podnikatele z regionu, kteří konečně překročí vlastní stín a zažité stereotypy, tím že začnou inzerovat efektivně a podle nejnovějších trendů.

Data od července 2015 do dnešního dne. Po půl roce jsme z technických důvodu přešli na přesnější Google Analytics.

Data od července 2015 do dnešního dne. Po půl roce jsme z technických důvodu přešli na přesnější Google Analytics.

To úplně nejvíc, co se nám za ten rok podařilo?

Díky pozornému čtenáři našich novin se podařilo policistům během několika hodin nalézt pohřešovaného muže.

Proč jsme web Jesenické noviny on-line před rokem spustili a co bylo impulzem?

O tom už jsme psali. Článek, který vyšel loni v červnu, naleznete zde.

„Čo bolo, to bolo…“, výše uvedená čísla nás dnes utvrzují v tom, že naše rozhodnutí bylo správné. Vzrůstající zájem z vaší strany je pro nás zavazující.

To jsou naši čtenáři, vaši potencionální zákazníci!

To jsou naši čtenáři, vaši potencionální zákazníci!

Milí a vážení čtenáři Jesenických novin on-line, ještě jednou bych vám chtěl poděkovat za vaši přízeň. Za redakci JN on-line vás chci ujistit, že se nenecháme koupit a ani neusneme na vavřínech.

Jiří Fanta, editor